Wednesday, 7 November 2012

SUDAH LAMA AKU TINGGALKAN

lama gler kot aq tinggalkan blog aq tanpa entri baru...hurmmm...aq xde cter menarik sgt pown. n0w sudah hujung tahun 2012..gler cepat aq rasa masa berlalu...umo aq pn cepat gler jer meningkat..hahaha bukan ari 2 baru sambut bufday aq kew?!! (nampak sgt aq sudah lama tinggalkan tanpa BERITA TERKINI)huhu xde bnde menariklah nak kongsikan sebenarnya....

sedar2 benda yang menjadi kenangan dalam hidup aq, sudah lama aq tinggalkan dalam ingatan rupanya...(cm mana aq LAKUKAN?!!)betul orang cakap jangan LAYAN SANGAT PERASAAN makin dilayan makin susah hendak buang...busy kan diri ANDA dengan hal-hal yang membuat anda hepy...kompem boleh teruskan hidup...and point paling penting BERDOA dengan Allah c0z DIA lebih tahu yang terbaik untuk kita...kdg2 itu datang juga tapi aq kuatlah aq boleh lakukan...percaya dengan diri sendiri dulu baru boleh tahu boleh kew xboleh...kn2...yeke?!

tarikh hari ini pn aq sendiri xingat ade kenangan yang TERINDAH muncul....(itu pn aq tau ble bufday s0me0ne same ngn date aq)  pelik bin ajaib jgk dulu setiap saat, minit, jam dan tarikh aq xpernah lupa ape yang terjadi mesti aq ingat punya...tapi sekarang semua itu sudah makin jauh dari hidup aq sekarang ini...gud2 ^_^  (satu perubahan yang baik aq rasa)

sudah lama aq tinggalkan bukan bermakna aq xhargai apa yang datang cuma aq xnk diri aq lemah bila datang sesuatu ujian yang lebih besar dalam hidup aq nanti aq sendiri xdapat hadapinya...

'SEDIH BUKAN SEBAB DITINGGALKAN TAPI SEDIH BANYAK KENANGAN TERCIPTA DENGAN DIA'
 
 yeke?!!(betul kot) hihi...dah2 entri ini cam cter sedih bunyi dia..layan perasan sebenarnya...n0w life aq bekerja kerana ALLAH dan IBU ABAH aq...(berjaya jgak aq rase)...sudah dapat membantu walaupun xbanyak aq rasa...xpe2 sikit-sikit lama2 jadi bukit...janji NIAT kena betul...kerja aq makin lama makin mencabar...banyak berhadapan dengan orang sekeliling walaupun perasan segan tinggi menggunung aq rasa (malu200x)...tebalkan muka dengan senyumanku...hahaha tp memang BEST...
 
pasni cuba cari benda yang menarik yang boleh aq coretkan dan ceritakan at blog...caranya dengan cuba menyibukkan diri untuk mencari sesuatu yang INDAH untuk dikongsikan bersama (cewah!! ayat aq) hahaha...sebelum terlambat 'SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARAM' ye...



 



No comments:

Post a Comment