Friday, 7 February 2014

Sudah 24 tahun rupanya Aku

Assalamualaikum...

Perhatian buat blogger tegar sekalian, disini aku ingin memberitahu anda-anda bahawasanya pada 29 Januari 2014 yang lalu merupakan ulang tahun kelahiran yang ke-24 tahun untuk diriku. yAHOOOO! Sudah meningkat dewasa untuk aku tahun ini. Jadi, kepada sesiapa yang mengenali aku sila hormati aku ye. Sekian...

Kepada mereka yang wish bufday aku ~G A M S A H A B N I D A~, kepada yang memberi hadiah
~T H A N K S~ Kepada VIP(Very Important Person) ibu yang melahirkan aku jasamu tak dapat aku balas sampai bila-bila.

Okey, bufday aku dengan ibu sama bulan bezanya ibu 23 hb awal sikit 6 hari je jadi bufday cake beli sekali lol! Buka sahaja kotak cake apalagi mengedik amek gambar lah sebab kepala hotak fikir kena cerita dekat korang-korang semua. Dengan bangganya

DIPERLIHATKAN!!!
(hidung kembang bak bunga raya depan rumah)
Tedapnye nyum nyum
Kebetulan tarikh bufday, aku sedang bercuti Tahun Baru Cina selama seminggu hangbak mai jadi pergi holiday dirumah abang aku dekat Melaka. Gembira tak terkira. Jadi cerita ini ada kesambungannya, tungguuu..Even, aku tahu takde orang pun nak amek tahu kisah aku. hahaha

Sekian...


*Gedik tahap meluat tayang hadiah lah tuu...

Gamsahabnida, sudi baca entri ini.

1 comment:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete