Wednesday, 13 March 2013

:: BOBBY DAH TAK ADA ::


bobby sudah tak ada lagi... :( lama sangat tak balik rumah...huhuhu...bila ingat2 balik sedih je rasa. bila aq nak pergi dapur bobby confirm ikut sekali suruh bagi makan kat dia even dia sudah kenyang sebenarnya...saje je nak suruh orang bagi perhatian at dia..andai bobby tak ada lagi sem0ga b0bby aman dekat sana ye...huhu1000x.maaf ye bobby tak bagi bobby masuk rumah sebab bobby kotor sangat time 2...huhu

tak boleh cakap dengan bobby lah pasni...c0z bobby tak balik rumah dah.menangis jap...sob200x ya ALLAH...mungkin sampai ney kot umor bobby dan aq sekeluarga dapat bela...maaf ye bobby :(

No comments:

Post a Comment